Klub information

Udskriv 

Medlemskab af SølvkattenEt hovedmedlemskab løber fra 1/1 til 31/12Medlemskab Danmark
Hovedmedlem pr. årKr. 250,-FamiliemedlemKr. 35,-Medlemskab EuropaKr. 280,-Medlemskab Øvrige verdenKr. 360.-Abonnent på SølvkattenKr. 240,-Hjemmeside

Visitkort ell. banner + killingeliste
Kr. 0,-
Opdræts annoncer
Farveannonce 1/1 sideKr. 600.-Medlemspris s/h 1/1 sideKr. 100.-Medlemspris s/h 1/2 sideKr. 75,-Visitkort, farve1 gangKr. 40,-Visit kort, farve 4 gangeKr. 120,-Forside 1 gang.
Kr. 800,-

(kun silver / golden)Kommercielle annoncer

1/1 farveannonce
Kr. 1200,-
1/1 s/h side 1 gang
Kr. 300,-
1/2 s/h side 1 gang
Kr. 200,-
1/1 s/h side 4 gange
Kr. 900,-
1/2 s/h side 4 gange
Kr. 600,-
Gratis annonce layouts –Send oplysninger om tekst til annoncen.S/h eller farvefoto (ikke kopi).

Sølvkattebladet. For at fremme interessen for din klub, og dermed for sølvkatte, kan du inkludere et medlemskab i prisen på dine killinger. Få tilsendt nogle girokort og meld dine killingekøbere ind i klubben. Så snart vi har modtaget din giroindbetaling sender vi det aktuelle nummer af Sølvkatten og materiale om klubben.
Sølvkatte I udvikling. Indsend oplysninger om kattens navn, fødselsdato, farve, forældre, og vedlæg mindst 2 fotos af katten taget på forskelligt tidspunkt i dens opvækst.

Sølvkattens Stand. Har du lyst og tid til at passe Sølvkattens stand på en udstilling, evt. bare nogle timer, eller har du noget materiale vi kan sælge på standen , eller andre gode ideer så kontakt Sylvia på tlf. 48 79 64 68.En stand på en udstilling giver god reklame for klubben. Det er bare utroligt tidskrævende at arrangere. Derfor har klubben brug for din hjælp for at få det til at fungere.

Titelgalleriet. Indsend kopi af kattens stamtavle, titel, ejer, og resultater fra relevante udstillinger.

Avlshankattelisten. Avlshankatte med Kryptocidattest kan optages på denne liste. Indsend oplysninger om kattens navn, forældres navne og farvenummer, ejers navn, tlf. nr. samt billede af katten.
Fotos og illustrationer. Fotos, tegninger og andre illustrationer til brug for bladet, modtages med største fornøjelse. Husk at skrive bag på med blokbogstaver, hvilken tekst du ønsker skrevet under billedet. Alle fotos returneres, hvis frankeret svarkuvert vedlægges.

Dyrlægebrevkassen. Hvis du har spørgsmål til dyrlæge- brevkassen, kan du maile det til Helsinge Dyreklinik på www.dyrlaegevagten.com . Spørgsmål og svar bedes venligst sendt til Sølvkatten på e-mail: outrup@tdcadsl.dk hvis du vil have det bragt i Sølvkatten.

Hvis du ikke har e-mail kan du sende dine spørgsmål til Allan Outrup. De vil blive besvaret af Helsinge Dyreklinik og svaret vil blive bragt i næste blad.

Fællesannoncer. Som medlem kan du være med i vores fællesannoncering.

Vi annoncerer i A5 format i 6 udstillingskataloger og 2 hovedklubber årligt. Det koster ca. 30 kr. pr. gang, og det har vist sig at have en god respons. Du tilmelder dig ved at ringe til Allan Outrup på 48 79 64 68.

Din annonce kommer med indtil du selv melder fra. Opkrævningen kommer hver kvartal, sammen med bladet.

Genetikbrevkassen. Har du spørgsmål angående genetik og nedarvning af egenskaber, så indsend dem til Allan Outrup. De vil blive besvaret af vor genetikekspert Annika Högberg i næste nummer af Sølvkatten.

Hyggemøder. Har du lyst til at arrangere, afholde eller har du forslag til emner som kan interessere medlemmerne. Så ring til Allan Outrup på 48 79 64 68. Ideen med møderne er, at medlemmerne kan mødes i en afslappet atmosfære og få en god snak om sølvkatte og måske få mulighed til at se og evt. bedømme andre medlemmers katte.

SILVER NEWS. Denne side vil bringe alle nyheder vedr. sølvopdræt, hvis der altså sker noget nyt. Indsend data på nye killinger eller fortæl om din nye avlshan, et nyt katteri, import – eksport, udkrydsning med solide farver, ja, alt nyt.

Send jeres nyheder til Sylvia Outrup, Betulavej 5, 3200 Helsinge eller på e-mail: perfelis@tdcadsl.dk

Web-master Niels Teglgaard på tlf. 43 69 15 50 eller på e-mail: papagena@tdcadsl.dk

Tilmelding af mailingliste: E-mail: outrup@tdcadsl.dk